Los Cabos, 3:e januari

Efter att ha fått packa om väskorna (de får inte väga mer än 23 kg) och även slänga två par skor och lite annat smått och gott vid incheckningen (nu har vi övat så nu vet vi hur man gör när vi ska åka hem) och terroristen Kenta fastnat i säkerhetskontrollen, kroppskannats och väskgenomgång (han hade glömt att han stoppat ner två burkar cola och två yoghurtar) kom vi äntligen fram till gaten...

Planet var i tid och flygresan tog drygt två timmar, precis lagom!



Vi landade i ett strålande varmt Mexico!
Delar av vårt hotell. 


Receptionen/lobbyn under den blå kupolen.


Vi möttes av en helt fantastisk lobby med flera meter upp till tak. Har aldrig sett något liknande! I mitten stod en alldeles underbar julgran ("du bara tänker på julgranar hela tiden", var Veras kommentar när jag ville ta kort på den).


Vi bor på ett berg. Nedan ser ni passagen från "gamla" till "nya" delen. Under passagen ser ni delar av hotellets spa-avdelning. Vi bor i  nya delen. Vi blev uppgraderade då vårt rum inte var klart när vi kom.


Hotellet består av 18 (!) olika byggnader så vi fick skjuts till rummet.



Väl på rummet möttes vi av ett stort och härligt kök...


...utrustat med allt du kan tänkas behöva. Kaffebryggare, spis, micro, brödrost, blender, kyl/frys och massor med fina glas och fint porslin...


...köksredskapen inte bara färgmatchade utan låg också fint i lådorna. Hade det varit helt perfekt hade de givetvis legat i funktionsordning också ;) ha ha! 


Vardagsrum...


...som kvällstid förvandlas till sovrum för tre.


I sovrummet stod en säng som var mer bred än lång.


Två badrum. Ett med dusch och badkar och ett med "bara" en dusch.


Balkongen...


...och utsikten från balkongen.


Jag tror vi kommer trivas här... ;)


Inga kommentarer: