Huset San Diego, 16:e december

Lite senare än planerat anländer vi till huset. Vårt hus de närmsta 21 dagarna! Och vilket hus!!! Vi möts av pepparkaks- och julgransdoft så fort vi öppnar dörren. I köket står en nygräddad plåt med pepparkakor!


På köksbordet står en korg med bubbel, alkoholfritt bubbel till barnen, kaffebönor, kex, cacao och massor med annat gott!


I vardagsrummet står granen färdigpyntad och lyser!


Huset är slitet men välvårdat, vårdat med kärlek. Charmigare hus får man leta efter. Möblerna är ett hopplocka av gammal charm men omsorgsfullt utvalt.

Axel får eget sovrum!


Tjejerna ville dela och sova i samma säng, som de är vana vid hemma ;)


Vi har två badrum varav ett med badkar!


Ett urmysig kök med allt som vi kan behöva. Kylskåpet var till och med laddat med dagligvaror som mjölk, juice, ägg, ost och annat gott pålägg.


Från matplatsen kan man gå ut till en liten veranda...


...och från vardagsrummet kommer man ut på baksidan med uteplats och till Kenneths stora glädje en gasolgrill á la Solsidan... som hemma med andra ord ;)

 

Som vanligt när vi kommer till ett nytt ställe är det första Kenneth gör...


Både TV och trådlöst internet har vi och en lite andra tekniska prylar.

Och till min stora lycka finns både tvättmaskin och torktumlare. Jag hann med två tvättar innan det var dags att gå och lägga sig så nu har vi rena kläder igen!!! :D


Så nu är alla nöjda och glada. Det är nästan som hemma. Barnen är också glada, med på köpet fick vi nämligen två katter :D

Inga kommentarer: