Listan

I går tackade vi nej till en middag som vi så länge sett fram emot. Lilla T hade fått feber och var snorig och vi var i valet och kvalet hur vi skulle göra. Inte för att man kan skydda sig mot förkylningar i dessa tider och vi kommer säkert bli sjuka ändå, men det känns ändå onödigt att utsätta sig för smitta medvetet.

Vi vet hur det är att vara sjuka utomlands och vi vet också att om oturen är på vår sida blir Axel så dålig att vi måste spendera en och annan natt på sjukhus. Vi gjorde det i Thailand för fyra år sedan och vi vill inte göra det i USA i år.

Så istället för att gå på trevlig middag med trevligt sällskap satt vi hemma och skrev på våran lista. Listan. Listan med allt vi måste göra innan vi åker. Listan med både stora och små saker som måste göras. Listan som bara blir längre och längre fast vi hela tiden stryker saker som vi gjort.

I dag är Listan extra lång. Men mamma och pappa är här och hjälper oss med både Listan och barnen. De ska gå på bio allihop, vilket faktiskt också står på Listan. För Clara vann fribiljetter som går ut vid årsskiftet så i dag är sista chansen att utnyttja dem.

Vad har ni för er för trevligt i dag?

4 kommentarer:

Magda sa...

Trevligt...hmm..försöker att inte dö av den köldchock som jag nu befinner mig i samt inse det faktum att semestern snart är över ;)

Hoppas allt går bra med listan!

Annika sa...

Oj låter organiserat med Lista och allt.
Själv målar och spacklar jag lite spontant, blir riktigt bra. Ibland är det bra m VAB.

Familjen Lindström sa...

Ja, det är en väldigt seriös lista, skriven på rosa papper med lila Barbie-penna :D

Annika: vab?! Se till o bli friska asap, kräver en fredagslatte innan jag åker!!!

Marica sa...

Listor är bra! Bra med hjälp med barnen oxå :)
Tänk att ni ska åka på lördag och vara borta såå länge!!! Men jag kommer följa er på bloggen :) Kramizar till hela familjen!